Polityka prywatności - Gamadex - Wadowice - wózki widłowe Toyota, Nissan, Mitsubishi, platformy robocze

Polityka prywatności

Zgodnie z tzw. RODO, czyli Ogólnym Rozporządzeniem o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r., a dokładnie jego artykułem 13 ust. 1 i 2, informujemy iż:

  • Administratorem Twoich danych osobowych jest GAMADEX Sp. z o.o. Chocznia k/Wadowic ul. Kościuszki 16 34-123 Chocznia.
  • Twoje dane osobowe podawane w formularzu będą przetwarzane, w celu odpowiedzi na wiadomość, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO.
  • Podanie danych osobowych jest dobrowolne, ale niezbędne w celu odpowiedzi na formularz kontaktowy
  • Twoje dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie do momentu wycofania przez Ciebie udzielonej zgody.
  • Twoje dane osobowe będą udostępnianie innym odbiorcom danych, takim jak serwisy świadczące usługi utrzymania systemu informatycznego i hostingu, dostawca usługi poczty elektronicznej
  • Twoje dane nie będą przekazywane do państw trzecich np. USA.
  • Masz prawo dostępu do treści swoich danych, ich poprawiania, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo żądania dostępu do danych, a także prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego, jeśli uznasz, że przetwarzanie Twoich danych jest niezgodne z aktualnie obowiązującymi przepisami prawa w zakresie ochrony danych. Przysługuje Ci też prawo do bycia zapomnianym, jeśli dalsze przetwarzanie nie będzie przewidziane przez aktualnie obowiązujące przepisy prawa.
  • Posiadasz też prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie, cofnięcie zgody pozostaje bez wpływu na przetwarzanie danych, którego dokonano na podstawie zgody przez jej cofnięciem.
  • Twoje dane będą przechowywane przez okres 10 lat
  • Kontakt z Inspektorem Ochrony Danych Osobowych odbywa się poprzez e-mail: biuro@gamadex.com.pl, Tel. 33 873 86 74
  • Twoje dane nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany, w tym również w formie profilowania.
  • Masz prawo wnieść skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, na zasadach określonych w ustawie z dnia 10 maja 2018 r. o ochronie danych osobowych.
NASZE KATALOGI
ZOBACZ KATALOGI